Terms of use

Az info.hevizonline.com weboldal a hevizonline.com aloldala, használatát a jelen Használati Feltételek szabályozzák. A honlapon lévő oldalak megnyitásával, a rajta levő információk, reklámok, linkek megtekintésével Ön elfogadja a Használati Feltételek szabályait.

Amennyiben Ön nem ért egyet az ezekben foglaltakkal, Ön nem jogosult az info.hevizonline.com honlapon található információk és szolgáltatások igénybe vételére.

Az info.hevizonline.com weboldalt felkereső látogatók, felhasználók, ügyfelek és üzleti partnerekre a továbbiakban "Látogatók"-ra hivatkozunk. Az info.hevizonline.com weboldalra, tulajdonosaira és üzemeltetőire a továbbiakban "Weboldal"-ként hivatkozunk.

A Használati Feltételek időről időre változhatnak. A Weboldal látogatói kötelesek tájékozódni a mindenkor érvényes Használati Feltételekről.

A Weboldalról származó tartalom felhasználási feltételei

A Weboldalon elérhető tartalom illetve annak részletei (képek, grafikák, design elemek, szövegek, cikkek, szöveg és cikkrészletek, videók) üzleti célú felhasználása, elektronikus vagy nyomtatott formában történő publikálása, továbbértékesítése, a Weboldal változatlan formában történő tükrözése a Weboldal erre vonatkozó írásos felhatalmazása nélkül tilos. A Weboldalon látható tartalom megtekintésével Ön elfogadja, hogy a jogosulatlan felhasználás büntetőjogi következményekkel jár.

A Weboldalon közzé tett tartalom üzleti célú felhasználása, publikálása

A Weboldalon közzétett tartalom tulajdonosa vagy licentulajdonosa a Weboldal, a közzé tett tartalmak pedig szerzői jogi oltalom alá esnek. A Weboldalról származó tartalom Látogatók általi üzleti célú használata kizárólag a Weboldal írásos engedélyének birtokában lehetséges, annak hiányában jogsértőnek minősül.

Az ilyen tárgyú kéréseket kérjük az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címen jelezni.

A Weboldal használata, elemzése, visszafejtése

A Látogatók nem látogathatják illetve nem közölhetnek adatokat a Weboldallal valaki más nevében.

A Látogatók nem használhatnak olyan módszereket, egyéb célprogramokat és eszközöket, amelyek a Weboldal által biztosított funkcionalitás mellőzésével próbálnak a Weboldal tartalmához, a Weboldal szerkezetéhez hozzáférni vagy azt bármilyen formában elemezni, biztonsági képességeit tesztelni.

A Weboldal üzemeltetői tudomására jutott kísérletek büntetőjogi következménnyel járnak.

Hivatkozás más weboldalakra

A Weboldalon szerepelhetnek harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra mutató hivatkozások. Ezek a Weboldal Látogatóinak kényelmét szolgálják. A hivatkozott weboldalakat nem a Weboldal üzemelteti, ezért azok tartalmáért nem vállal felelősséget. A hivatkozott weboldalak minősítését Látogatóinkra bízzuk.

Jogi nyilatkozat

A Weboldal nem garantálja, hogy a Weboldal funkcionalitása, az onnan elérhető tartalom, illetve a Weboldal által nyújtott szolgáltatás mentes a hibáktól. A Weboldal és annak tartalma előzetes bejelentés nélkül bármikor változhat. A Weboldal semmilyen felelősséget nem vállal a Weboldal használatából vagy használhatatlanságából eredő, Látogató által vélt vagy valós károkért, esetleges számítógép meghibásodásokért. A Látogatók saját felelősségükre használják a Weboldalt.

Megjelenítési problémák Internet Explorer 6.0 használata esetén

Az Internet Explorer-t kedvelők számára javasoljuk az IE8 verzióra való áttérést. Akik pedig igazán jó böngészőt szeretnének, jószívvel ajánljuk a szabványokat tiszteletben tartó és ingyenes Firefox-ot.

© MEGA-SOL Kft. Minden jog fenntartva.

 

© 2009-2016 MEGA-SOL Ltd. All rights reserved.